Aanbod breidt uit

Van 2 naar 4 weken


Het aanbod wordt in 2021 verdubbeld met stages en kampen tijdens 4 verschillende weken.
Na een jaar zonder volleybal, heb je hierdoor keuze tussen volgende weken:

  • 12-16 juli 2021: Stage Volley Thor Tervuren
  • 19-23 juli 2021: Stage Feniks Haacht
  • 26-30 juli 2021: Stage Heverlee-Leuven
  • 8-14 aug 2021: Kamp Kerdavo Avelgem

Corona maatregelen

0 risico voor de deelnemers

Met de topstages streven we er naar om 0 risico bij de deelnemers te leggen op medisch en financieel vlak.

Daarom garanderen we 100% terugbetalingen en hanteren we flexibele betalingsdeadlines. Lees er alles over op de betalingspagina.
Ook de activiteiten worden, net zoals vorig jaar, volledig volgens de geldende richtlijnen georganiseerd. Hierdoor zijn de inschrijvingen beperkt en werken we hierna met wachtrijen volgens het een first come, first served principe. Tijdig inschrijven is dus de boodschap!

Sport en ontspanning is belangrijk en stages dicht bij huis vormen de perfecte vakantie-invulling. Zeker gezien het risico op reisbeperkingen naar het buitenland welke telkens ook met annuleringskosten gepaard gaan.

Stages juli

Dit jaar starten we de samenwerking met Volley Thor Tervuren voor volleybalstages in de tweede week van juli. Sporthal Diependal is gelegen midden in het groen van het Zoniënwoud en bevindt zich vlak bij Brussel. Deze unieke, goed bereikbare locatie is dan ook een grote aanvulling op het aanbod.

Hiernaast bieden we tijdens de laatste 3 weken van juli ook nog onze gekende stagelocaties in Sportcomplex Den Dijk met Feniks Haacht en in de sporthal Heverlee te Heverlee-Leuven. Zo kan je zowel vlak bij huis in eigen club stage volgen als op korte afstand waar je nieuwe spelers leert kennen.

De stages in juli zijn gericht op alle jongeren. Hierbij zullen we groepen maken met beginnende kinderen tot en met 12 jaar en groepen voor alle spelers van 13 tot en met 19 jaar.
Voor de jongste leeftijden is dus geen volleybalervaring verplicht. Deelnemers uit deze leeftijdscategorie met wel al voldoende ervaring zullen samen gezet worden zodat iedereen op zijn niveau kan volleyballen.
Voor de oudere leeftijden ligt de focus meer op samenspel in teamverband. Dit zal zeker nuttig zijn na een verplichte pauze van meer dan 4 maanden. Zo start je dus terug met een voorsprong aan het volgende seizoen.

Kamp augustus

In samenwerking met volleybalclub Kerdavo Avelgem organiseren we opnieuw, na 2 jaartjes zonder, ons volleybalkamp. Het kamp met overnachting zal doorgaan in het landelijke Avelgem.
Hier beschikken we over een ruime accommodatie met sporcomplex Ter Muncken met zwembad, ruime sporthal en -velden.
De slaap-accomodatie bevindt zich ook in Avelgem waardoor verplaatsingen beperkt blijven en de deelneemsters van hun rust kunnen genieten na een vermoeiende sportieve dag.

De samenwerking kwam tot stand als gevolg van de vele aanwezigheden van de Avelgemnaars op onze kampen in Leuven en na samenwerking met hun winterstages. Wij kijken alvast uit naar dit nieuwe project.

Ga je toch liever naar huis elke avond? Dan kan je ook altijd deelneme aan de stage. Je brengt ‘s middags je eigen boterhammen mee en na de training ga je om 17u naar huis.