Keybussen Kwaliteit

De twee gebroeders Vandekeybus gaven reeds een week training in de eerste stageweek en ze zullen ook in Haacht weer van de partij zijn. Wouter & Dries weten dan ook perfect hoe je een stage zowel boeiend als leuk kunt maken.

 

Kazou

Wouter en Dries startten reeds 5 jaar geleden als monitor op Kazou-kampen. Hier leerden ze hoe je een stage moet begeleiden en hoe je de deelnemers een onvergetelijke week kan bezorgen.
Op een kamp worden er namelijk hechte groepsbanden gevormd wanneer je samen kan trainen voor je favoriete sport. Tijdens de nevenactiviteiten, wanneer de sfeer wat losser is, leer je je vrienden en vriendinnen dan ook echt goed kennen.

Tijdens hun jaren als monitor, volgden de broertjes ook regelmatig bijscholing. Hier leerden ze hoe correct om te gaan met iedere persoon en hoe de groepsdynamiek altijd hoog gehouden kan worden.

WEK Loenhout

Beide broers volgden hun opleiding in hun thuisdorp WEK Loenhout. Na hun opleiding versterkten ze niet alleen de herenploegen, ze hielpen de club ook verder als jeugdtrainer. Op die manier blijft opvolging verzekerd.

In hun trainingen zorgen ze dat er telkens minstens een element spelplezier en een element techniek aanwezig is. Dit is voor hen dan ook de basis om elke speler gemotiveerd te houden en tot zijn maximale potentieel te brengen.

 

Selectie-trainingen

Wouter doorliep alle jaren van de Antwerpse selectie. Hier vormde hij zijn goede techniek basis en werd hij opgeleid door vele jeugd-trainers. Hierdoor kan hij steeds terugvallen op veel trainingsvoorbeelden met eindeloze spelvariaties en techniekoefeningen.