Terug volleyballen in de zomervakantie

Corona zal nog gedurende lange tijd impact hebben op ons dagelijkse leven, en dus ook op onze vakantieplanning. Zo zijn alle grootschalige evenementen reeds afgelast tot het einde van de zomervakantie. Ook lijkt de kans voorlopig klein dat buitenlandse reizen nog door zullen mogen gaan. Iedereen bereidt zich daarom al voor op een aangepaste vakantieplanning. Ook topstages heeft zijn voorbereidingen getroffen zodat we na de lockdown terug kunnen volleyballen.

100% tergbetaling bij overmacht of bij annulering uit eigen keuze.

Stages blijven gepland

De topstages zullen doorgaan zoals gepland in de veronderstelling dat er geen verbod opgelegd wordt door de overheid. Net zoals de jeugdbewegingen wachten we op meer duidelijkheid hierover, hopelijk tegen eind mei. Het lijkt ons alvast essentieel om de jeugd terug meer buiten te laten komen en te laten bewegen, nu iedereen al weken lang binnen opgesloten zit. En niets is dan beter dan je favoriete sport nog eens te kunnen beoefenen!

De eerste week van juli houden we nog vrij voor een mogelijkse verlenging van het academiejaar. In de tweede week gaan we dan vollen bak van start met onze stage in Leuven. In de virede week verplaatst de stage zich naar Haacht. Op beide locaties hebben we voldoende ruimte in de sporthal en op de openluchtsportvelden buiten de sporthal. Zo kunnen we alle deelnemers op een veilige manier samen laten sporten. Wil je meer weten over deze stages? Neem dan snel een kijkje op het overzicht met alle stages.

Corona-garantie

100% terugbetaling

Annuleer tot 2 weken voor aanvang

Omdat er nog steeds een risico bestaat op last-minute afgelasting, garandeert topstages financiële zekerheid voor alle deelnemers. Zo wordt de stage 100% terugbetaald bij afgelasting en wordt deze ook volledig terugbetaald wanneer de deelnemers zelf hun deelname afzeggen. Hiervoor krijgen de deelnemers tot twee weken voor aanvang de tijd. Annuleren kan zonder enige verantwoording af te moeten leggen. Op deze manier leggen we het financiële risico bij de organisatie en kan je je toch al inschrijven wanneer je bijvoorbeeld reeds een buitenlandse reis geboekt hebt welke mogelijks niet zal kunnen doorgaan.

Naast de terugbetalingsgarantie, hebben we ook de betalingsvoorwaarden versoepeld. Zo is betaling niet verplicht zolang er geen uitsluitsel is of het kamp mag doorgaan. Dit tot 2 weken voor aanvang. Wij beloven alvast om voldoende communicatie te verspreiden naar alle deelnemers omtrent betalingsverplichtingen wanneer we eindelijk een definitieve goedkeuring ontvangen hebben. Je kan alle informatie over (terug)-betaling trouwens ook nalezen op de betalings-pagina.

Kamp met overnachting afgelast

Topkamp geannuleerdWe zien ons genoodzaakt om het kamp reeds af te gelasten. Aan het kamp zijn namelijk financiële verplichtingen gekoppeld die niet last-minute geannuleerd kunnen worden. Ook is het momenteel nog onduidelijk of in de eerste week van juli nog lessen zullen gegeven worden. Het is ook niet mogelijk het kamp te verplaatsen naar een later tijdstip. Hierdoor hadden we geen andere keuze dan het kamp te annuleren.

Laten we in de tussentijd alvast samen hopen dat het in de zomervakantie mogelijk zal zijn om terug te sporten. Eventueel met verstrengde hygiëne maatregelen.
Heb jij ook evenveel zin als ons om nog eens met een volleybal te kunnen spelen? Schrijf je dan nu in zonder je zorgen te moeten maken over financiële risico’s dankzij de corona-garantie!